Wie Zijn Wij?

Hallo, mijn naam is Ian Oukes, ik ben 24 jaar oud en kom uit Zaltbommel. Mijn passie voor tandtechniek is de rode draad in mijn leven. Door mijn vader ben ik met het vak in aanraking gekomen en sinds mijn 17e ben ik onafscheidelijk van het vak.

Binnen White Bite ben ik het technische- en het ondernemende brein. Door mijn onderneming Sibeck Tandtechniek heb ik al ervaring binnen de ondernemerswereld en het vakgebied tandtechniek.

Ik houdt mij bezig met de zaken omtrent: De laboratoriumwerkzaamheden en de logistiek.

Hallo, mijn naam is Ruben van den Heuvel, ik ben 19 jaar oud en kom uit Zaltbommel. Ik ben al heel mijn leven bezig met ondernemen en commerciële projecten binnen diverse ondernemingen.

Binnen White Bite ben ik de commerciële en financiële man. Ik heb altijd oog voor de klant en ik ga White Bite zowel financieel als commercieel gezond houden. Daarom zijn Ian en ik de perfecte cocktail voor dit bedrijf.

Ik houdt mij bezig met zaken omtrent: Inkoop, verkoop, marketing, financiën en online.

Ian en Ruben hebben diverse eigenschappen gemeen. Ze willen allebei goede producten en services aan de klanten bieden, ze willen allebei de klantbehoefte maximaal invullen en als belangrijkste punt, ze zijn allebei obsessief gefocust op klanten blij maken.Die drie speerpunten zijn ook de perfecte match tot White Bite. Twee verschillende invloeden die elkaar positief aanvullen, met als doelstelling: de klant een kwalitatief product bieden voor een goede prijs waar de klant tevreden op terugkijkt!