Wat Doen Wij?

Waar wij ons voornamelijk mee bezig houden is mensen blij maken.

En hoe mooi zou het zijn als jij met een stralende witte lach naar buiten gaat? Ja, dat is ons grootste doel.

Wij bieden jou als klant een stralende lach en een verpletterende 1e indruk. Wij bieden tandenbleeksets aan op twee niveaus, de klant kan bij ons het diy pakket kiezen of het pro pakket. Wij lichten beide pakketten even toe.

De naam zegt eigenlijk alles, Do It Yourself. Nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst verzenden wij dezelfde dag het afdrukpakket naar het door u aangegeven adres en kan het proces beginnen.

U maakt een afdruk van uw boven- en ondergebit in de door ons meegeleverde lepels met pasta. Nadat u goed en correct gehapt heeft zend u geheel kosteloos dit weer terug naar ons hoofdkantoor. Wij gaan aan de hand van uw eigen beetafdruk in ons laboratorium een bitje geheel op maat maken.

Wij verzenden wederom geheel kosteloos het bitje terug naar u en leveren meteen een bleekspuitje mee. Zodra het pakketje weer bij u arriveert kan het bleken beginnen. U verdeeld de bleekgel evenredig door het op maat gemaakte bitje. Dit bitje doet u in en houdt u een nacht in, de dag erna herhaald u dit proces. De hoeveelheid dagen u bleekt is afhankelijk van uw wens van de kleur van uw tanden.

Mocht u vragen hebben over de werking van dit bitje en/of de bleekstof? Kijk even naar onze tutorial of neem contact op met onze klantenservice.

Ga naar DIY-Tandenbleekset

De PRO versie is de versie met deskundige hulp van ons product. Dit gebeurd onder begeleiding van een deskundig-tandheelkundig adviseur. Wat er anders is aan deze versie is dat wij het bitje voor u aanmeten. Door middel van deskundig advies en hulp kunnen wij dit voor een meerprijs realiseren.

Wij maken een professionele afdruk van uw boven- en ondergebit met een lepel en pasta. Nadat u goed en correct gehapt heeft gaan wij gelijk aan de slag. Wij gaan aan de hand van uw eigen beetafdruk een bitje maken.

Wij verzenden het bitje terug naar u en leveren meteen een bleekspuitje mee. Mocht u toch willen langskomen, is dit uiteraard geen enkel probleem. Zodra het pakketje weer bij u arriveert kan het bleken beginnen. U verdeeld de bleekgel evenredig door het op maat gemaakte bitje. Dit bitje doet u in en houdt u een nacht in, de dag erna herhaald u dit proces. De hoeveelheid dagen u bleekt is afhankelijk van uw wens van de kleur van uw tanden.

Mocht u vragen hebben over de werking van dit bitje en/of de bleekstof? Kijk even naar onze tutorial of neem contact op met onze klantenservice.

Ga naar PRO-Tandenbleekset

Witte tanden, ook na het bleken!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u meer dan alleen de bleekbitjes op maat. Wij bieden diverse producten aan om uw resultaat zo lang mogelijk te behouden zoals:

– Tandpasta

– Tandenborstels

– Tandenstokers

– Opbergdoosjes

– Mondspoeling

– Navullingen om met uw huidige bitje te blijven bleken